REKISTERISELOSTE

Rekisteriseloste - Edufit.fi

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation tai GDPR:n) ja Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä


Tmi Tommi Jalomäki (Y-tunnus: 2767267-5)

Pihlajatie 8, 00270 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tommi Jalomäki

info(a)edufit.fi

Rekisterin nimi

 

Edufit.fi asiakas- ja käyttäjärekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

 

Edufit.fi tuottamien palvelujen käyttäminen.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

 

Rekisterin käyttötarkoitus on Edufit.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen, suhteiden ylläpitäminen ja markkinointi. Tietoja voidaan käyttää Edufit.fi toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Edufit.fi saattaa käyttää käyttäjä- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

 

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteriin merkitään ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä kirjautuneena tapahtuva sivuston käyttö.

 

Edufit.fi -sivuston kävijäseuranta


Edufit.fi -sivustolla käytetään kävijäseuranta-ohjelmistoja. Ohjelmistojen keräämät tiedot kerätään evästeillä (eng. cookies). Kerättävä tieto on anonyymiä. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Kävijäseurannan tietoja käytetään sivuston parantamiseen.

 

Tietojen luovutus


Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Edufit.fi ja Tmi Tommi Jalomäki käytössä, paitsi Edufit.fi -sivuston käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Edufit.fi -sivuston tai Tmi Tommi Jalomäki ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Edufit.fi -sivuston tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista. Hävityspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen.

 

Tarkastusoikeus


Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella rekisterinpitäjän osoitteeseen.

 

Rekisterin suojaus


Rekisteri sijaitsee salasanasuojatuilla palveluilla.

Päivitetty 7.5.2020

© edufit.fi 2020